Vitalmassasje

Vitalmassasje – Bygg opp din kropps vitalitet
Westbytunet Natirmedisinske Klinikk sine terapauter tilbyr deg vitalmassasje i en spesialdesignet stol. På bare 15-20 minuttter kan kroppens energibaner balanseres samtidig som vitalmassasje også har en svært avslappende og legende effekt på stive og ømme muskler eller andre stress relaterte smerter.

Hva er Vitalmassasje?
Vitalmassasje er som navnet tilsier en massasje laget for å øke/gjenopprette kroppens vitalitet.Vitalmassasje ble utviklet av svenske Leo Lindstrøm, som har jobbet med massasje i over 15 år og har utviklet denne massasjen basert på de østlige filosofier og verdier. Vitalmassasje ble introdusert i Norge i 1997 som intuitiv energimassasje/shiatsu på stol.
I Vitalmassasje står dermed velvære og helhet veldig sentralt.

Hvordan utføres  Vitalmassasje?
I Westbytunets spesialstol sitter du i behaglige omgivelser mens en erfaren terapaut utfører Vitalmassasje på deg. Her stimulerer man energibaner og punkter med vitalmassasje og løser også opp stive muskler. Vitalmassasje er veldig godt mot stress. Dette er i tillegg med på å forebygge belastningsskader og styrker både kropp og sjel. Løser opp spente muskler og forebygger belastningsskader.
Grunnlaget er kjente grep fra shiatsu, klassisk massasje, energimassasje og hawaiian healing. Shiatsu betyr “finger-trykk”, og man bruker fingre, hender, armer, albuer og føtter til å trykke på bestemte punkter langs meridianene/energi punktene. Formålet med Vitalmassasje er å balansere flyten av chi/energi i kroppen.

Westbytunet har gode erfaringer ved bruk av Vitalmassasje og anbefaler det til behandling av en rekke plager.

Vitalmassasjens bruksområder:

  • Vitalmassasje løser opp stive muskler og ledd
  • Vitalmassasje kan motvirke stress
  • Vitalmassasje løser opp energi blokkeringer
  • Vitalmassasje frigjører kroppens vitalitet
  • Vitalmassasje gir en behagelig avslappende opplevelse
  • Vitalmassasje hjelper deg å få overskudd

 

Kom til Westbytunet i Troms for en avslappende og energigivende behandling med Vitalmassasje!

For mer informasjon om Vitalmassasje ta kontakt med en av Westbytunet`s behandlere.