BEMER

BEMER kan forbedre den reduserte blodsirkulasjonen i de minste blodkarene og dermed fremme kroppens egne selvhelbredelses- og fornyelsesprosesser. Blodsirkulasjonen er kroppens forsyningssystem. 75 % av dette skjer i området til de minste blodkarene (mikrosirkulasjon). Altså i det området hvor blodcellene forsyner vev og organer med næringsstoffer og oksygen, og tar med seg avfallsstoffer på veien tilbake. Det er kun ved hjelp av disse prosessene for forsyning og borttransportering at kroppens celler kan utføre sine komplekse, livsopprettholdende oppgaver og tilføre kroppen energi.

Ved hjelp av elektromagnetisk overførte stimuleringssignaler stimuleres pumpebevegelsene til de minste blodkarene og kan dermed normalisere blodsirkulasjonen igjen i dette området. Kroppens celler blir bedre forsynt igjen og kan utføre sine mange varierte oppgaver, som f.eks. å bekjempe sykdommer og smerter, hjelpe sår med å gro, gi energi til fysiske og mentale aktiviteter, eller generelt gjenopprette almenntilstanden.

Bemer hestedekken

Hestedekkenet i BEMER Horse-Set passer perfekt til bruk på større områder. BEMER-signalfeltet når alle nevralgiske steder på hesten. Hestedekkenet er ergonomisk gjennomtenkt, har pustende innlegg og en praktisk justeringsmekanisme som gjør det enkelt å tilpasse til alle hestestørrelser.

Den integrerte kombinasjonen av batteri og signalkontroller er effektiv og plassert slik at den er lett å nå for mennesker, men ikke for hesten. Den andre delen av Horse-Set er de to gamasjene med en integrert kombinasjon av batteri og signalkontroller for høyre og venstre side. De kan plasseres både på forbein og bakbein. De genererer et kraftig, konsentrert signalfelt for lokal bruk.

BEMER Horse-Set leveres dessuten med en praktisk bæreveske, et svettedekken og en lader med Y-kabel for samtidig lading av to kontrollenheter, og det følger med et sett internasjonale adaptere.

Bemer vet at terapi gir et unikt Hertz-signal som stimulerer vasomotion og blodsirkulasjon i de minste karene. Stimuleringen fører til at cellene tilføres økt oksygen og næringsstoffer, samtidig som de transporterer avfallsmaterialet raskere.

Bemer veterinærterapi er et unikt apparat som er blitt utforsket for både dyr og mennesker. Den er opprinnelig fra Tyskland og modellen vår er 3. generasjons teknologi. Settet består av et dekk og en lokal applikator for ytterligere intensiv behandling av f.eks. senskader, mugg, sår og dårlig allmenntilstand