Bemer – PEMF terapi

Ved å stimulere blodsirkulasjonen i kroppen, kan BEMER hjelpe med å lindre smerte, øke energinivået og forbedre søvnkvaliteten.

Bemer terapi - Westbytunet Naturmedisinske Klinikk

Elektromagnetiske felt for å forbedre kroppens funksjoner

BEMER er en innovativ og effektiv behandlingsmetode som kan forbedre helse og livskvalitet. Ved å stimulere blodsirkulasjonen i kroppen, kan BEMER hjelpe med å lindre smerte, øke energinivået og forbedre søvnkvaliteten. Vi anbefaler å utforske BEMER som en alternativ behandlingsmetode for å forbedre helsen din.

Bemer terapi

Om Bemer og PEMF-terapi

Hva er BEMER?

BEMER står for Bio-Elektrisk Magnetisk Energi Regulering og går under begrepet PEMF-terapi. Det er en type fysioterapi som bruker elektromagnetiske bølger for å stimulere blodsirkulasjonen i kroppen. Denne behandlingen har blitt brukt i over 20 år, og har vist seg å være en effektiv og trygg måte å forbedre helse på.

Hvordan fungerer BEMER?

BEMER fungerer ved å stimulere blodårene i kroppen ved hjelp av elektromagnetiske bølger. Disse bølgene sender signaler til blodårene, som får dem til å utvide seg og trekke seg sammen raskere enn normalt. Dette øker blodstrømmen og forbedrer oksygentilførselen til cellene i kroppen. Resultatet er en forbedring i energinivået, bedre søvnkvalitet, redusert smerte og en rekke andre helsefordeler.

Hva er fordelene med BEMER?

BEMER kan bidra til å forbedre en rekke helseproblemer. Noen av fordelene inkluderer:

 • Bedre blodsirkulasjon
 • Økt oksygentilførsel
 • Redusert smerte og betennelse
 • Bedre søvnkvalitet
 • Økt energinivå
 • Forbedret kognitiv funksjon
 • Raskere rehabilitering etter skader eller operasjoner

  BEMER kan også hjelpe til med å forebygge og redusere risikoen for en rekke sykdommer og tilstander, inkludert hjerte- og karsykdommer, diabetes, høyt blodtrykk og autoimmune sykdommer.

  Hvordan bruker man BEMER?

  BEMER er enkel å bruke og kan brukes hjemme eller i en klinisk setting. En typisk behandling varer vanligvis mellom 8 og 20 minutter, og det anbefales å bruke BEMER jevnlig for best resultater. Behandlingen involverer å plassere en BEMER-matte eller enkelte BEMER-enheter direkte på kroppen, og la elektromagnetiske bølger stimulere blodsirkulasjonen.

  Viktig!
  IKKE bruk Bemer om du også bruker insulinpumpe eller andre pumper som leverer legemidler. Les mer hos Legemiddeldirektoratet.

  Bemer hestedekken

  Hestedekkenet i BEMER Horse-Set passer perfekt til bruk på større områder. BEMER-signalfeltet når alle nevralgiske steder på hesten. Hestedekkenet er ergonomisk gjennomtenkt, har pustende innlegg og en praktisk justeringsmekanisme som gjør det enkelt å tilpasse til alle hestestørrelser.

  Den integrerte kombinasjonen av batteri og signalkontroller er effektiv og plassert slik at den er lett å nå for mennesker, men ikke for hesten. Den andre delen av Horse-Set er de to gamasjene med en integrert kombinasjon av batteri og signalkontroller for høyre og venstre side. De kan plasseres både på forbein og bakbein. De genererer et kraftig, konsentrert signalfelt for lokal bruk.

  BEMER Horse-Set leveres dessuten med en praktisk bæreveske, et svettedekken og en lader med Y-kabel for samtidig lading av to kontrollenheter, og det følger med et sett internasjonale adaptere.

  Hvorfor Bemer til dyr?

  Bemer vet at terapi gir et unikt Hertz-signal som stimulerer vasomotion og blodsirkulasjon i de minste karene. Stimuleringen fører til at cellene tilføres økt oksygen og næringsstoffer, samtidig som de transporterer avfallsmaterialet raskere.

  Bemer veterinærterapi er et unikt apparat som er blitt utforsket for både dyr og mennesker. Den er opprinnelig fra Tyskland og modellen vår er 3. generasjons teknologi. Settet består av et dekk og en lokal applikator for ytterligere intensiv behandling av f.eks. senskader, mugg, sår og dårlig allmenntilstand

  Ofte stilte spørsmål

  Finnes det noen vitenskapelige studier om BEMER?

  Ja. Fysisk karterapi og viktigheten av mikrosirkulasjon har gjennom årene blitt vitenskapelig studert på bakgrunn av ulike spørsmål, og disse resultatene er publisert.

  For eksempel inkluderer den vitenskapelige databasen Pubmed (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/) flere vitenskapelige studier på ulike bruksområder.

  Hva er mikrosirkulasjon?

  Mikrosirkulasjonen er den delen av sirkulasjonssystemet vårt som sørger for tilførsel av hver enkelt kroppscelle med nødvendig oksygen, samt næringsstoffer, via en regulert blodstrøm. Samtidig har mikrosirkulasjonen som oppgave å transportere bort de metabolske biproduktene, som karbondioksid, som produseres under celleaktivitet. Som prefikset «mikro» allerede indikerer, snakker vi om ekstremt små kar, siden cellene også er veldig små (kroppsceller er ikke synlige for det blotte øye). Dermed har vi et enormt nettverk av bittesmå blodårer i kroppen vår, hvorav noen er opptil ti ganger tynnere enn et menneskehår.

  Mikrosirkulasjonen består av forskjellige strukturer: de minste karene (arterioler, kapillærer, venuler), de initiale lymfekarene og det interstitielle rommet (rommet mellom blodårene, cellene og lymfekarene).

  Kan BEMER-terapien kurere sykdommer?

  BEMER-terapien er ikke en sykdomsspesifikk terapi. Effekten på mikrosirkulasjonen resulterer i forbedret tilførsel og vedlikehold av kroppens celler, som deretter kan produsere og gi mer energi.

  Effektiv cellulær metabolisme lar også kroppens reguleringssykluser fungere ordentlig. Dette er en forutsetning for å fremme selvhelbredelse i kroppen.

  Er behandlingen smertefull?

  Nei, BEMER behandling er ikke smertefullt. Du kan føle en kribling og varme rundt området som behandles men dette medfører ingen ubehag.

  Hvor holder dere til?

  Vår medisinske klinikk ligger i Nordkjosbotn, 7 mil fra Tromsø. Vi er også i Narvik og Alta hver 6. uke. Send oss en melding for nærmere tidspunkt.

  Til hovedsiden

  Kontakt oss

  Telefon: 408 31 030
  Epost: westbytunet@hotmail.com

  Nordkjosbotn (Nært Tromsø)
  Man, tirs, tors: 10.00 - 16.30
  Alta - Hver 6. uke
  Narvik - Hver 6. uke