Øreakupunktur

Stimulerer bestemte punkter på øret for å lindre smerter og andre helseproblemer.

Øreakupunktur - Westbytunet Naturmedisinske Klinikk

Vi tilbyr effektiv øreakupunktur

Våre tjenester for øreakupunktur er skreddersydd for å hjelpe deg med å lindre en rekke helseproblemer. Vår høyt utdannede og erfarne akupunktør tilbyr en effektiv behandling som kan hjelpe deg med å få lindring fra en rekke plager.

Øreakupunktur

Om øreakupunktur

Hva er øreakupunktur?

Øreakupunktur er en type akupunktur som fokuserer på å stimulere bestemte punkter på øret for å lindre smerter og andre helseproblemer. Dette kan inkludere alt fra muskelsmerter og hodepine til fordøyelsesproblemer og stressrelaterte lidelser.

Hvordan fungerer øreakupunktur?

Under en øreakupunkturbehandling vil akupunktøren stimulere spesifikke punkter på øret ved hjelp av tynne nåler eller annen stimulering. Disse punktene er forbundet med ulike deler av kroppen, og stimuleringen kan hjelpe med å lindre smerter og andre helseproblemer.

Hva kan øreakupunktur hjelpe med?

Øreakupunktur kan være effektivt for å lindre en rekke helseproblemer, inkludert:

  • Muskelsmerter og leddsmerter
  • Hodepine og migrene
  • Stress og angst
  • Søvnproblemer og utmattelse
  • Fordøyelsesproblemer
  • Menstruasjonssmerter og PMS
  • Røykeslutt

Hva kan du forvente under en behandling?

Under en øreakupunkturbehandling vil akupunktøren først undersøke ørene dine og finne ut hvilke punkter som trenger stimulering. Deretter vil han eller hun bruke tynne nåler eller annen stimulering for å stimulere disse punktene. Behandlingen er vanligvis smertefri, og du kan forvente å føle deg avslappet og rolig under og etter behandlingen.

Er øreakupunktur trygt?

Ja, øreakupunktur er en trygg behandlingsmetode når den utføres av en kvalifisert og erfaren akupunktør. Vi tar alltid nødvendige forholdsregler for å sikre at du får en sikker og effektiv behandling.

Kom i kontakt med oss for en konsultasjon

Hvis du trenger hjelp til å lindre smerter eller andre helseproblemer, kan vår øreakupunkturbehandling være det du trenger. Ta kontakt med oss i dag for å avtale en konsultasjon og finne ut hvordan vi kan hjelpe deg.

Øreakupunktur punkter

Ofte stilte spørsmål

Er øreakupunktur smertefullt?

Akupunktur er ikke spesielt smertefullt. Nålene som brukes under behandling 25-50 ganger tynnere enn for eksempel en synål. Man kjenner som regel et lite stikk når nålen settes inn, men når nålen er innunder huden kjenner man som regel ingenting.

I tillegg er øret et område hvor man ikke opplever mye smerte.

Hva skjer etterpå?

Det kan skje at øret blir rødt under og etter akupunktur. Detter er en reaksjon på behandlingen, er ikke farlig og går over etter kort tid. Noen blir trett, søvnig og kan føle seg litt svimmel etter behandling. Det kommer bl. a. av frigjøringen av endorfiner, og det kan være lurt å hvile litt rett etter behandling.

Hva er opprinnelsen til denne behandlingsformen?

Øreakupunktur eller auriculoterapi er en form for akupunktur. Den er kjent som behandlingsform fra det gamle Egypt og i tradisjonell kinesisk medisin. 

Hvor holder dere til?

Vår medisinske klinikk ligger i Nordkjosbotn, 7 mil fra Tromsø. Vi er også i Narvik og Alta hver 6. uke. Send oss en melding for nærmere tidspunkt.

Til hovedsiden

Kontakt oss

Telefon: 408 31 030
Epost: westbytunet@hotmail.com

Nordkjosbotn (Nært Tromsø)
Man, tirs, tors: 10.00 - 16.30
Alta - Hver 6. uke
Narvik - Hver 6. uke