Klassisk akupunktur

En trygg og effektiv behandlingsmetode som kan hjelpe til med å lindre smerte, redusere stress og fremme helbredelse.

Klassisk Akupunktur - Westbytunet Naturmedisinske Klinikk

Akupunktur for smertelindring og bedret helbredelse

Vi tilbyr klassisk akupunktur på vårt behandlingssenter, og vi er stolte av å kunne tilby en trygg og effektiv behandlingsmetode for våre pasienter. Klassisk akupunktur er en av de eldste og mest brukte behandlingsformene innen kinesisk medisin. Behandlingen involverer bruk av tynne nåler som settes inn i spesifikke punkter på kroppen for å lindre smerte, øke blodsirkulasjonen og fremme helbredelse.

Klassisk akupunktur

Om akupunktur

Hvordan fungerer klassisk akupunktur?

Klassisk akupunktur er basert på konseptet om at energi, kjent som qi (uttalt «chee»), strømmer gjennom kroppen langs baner kalt meridianer. Hvis denne strømmen av energi blir blokkert eller hindret på noen måte, kan det føre til smerte, sykdom og lidelse. Ved å sette inn nåler i spesifikke punkter langs disse meridianene, kan en akupunktør hjelpe til med å gjenopprette balansen av energi i kroppen og fremme helbredelse.

Fordeler med klassisk akupunktur

Det er mange fordeler med klassisk akupunktur, inkludert:

 • Smertelindring
  Klassisk akupunktur kan være svært effektivt for å lindre smerte, spesielt for kroniske tilstander som migrene, leddgikt og fibromyalgi.
 • Stresslindring
  Klassisk akupunktur kan bidra til å redusere stressnivået og øke avslapning.
 • Bedre søvn
  Mange pasienter rapporterer bedre søvn etter klassisk akupunkturbehandling.
 • Forbedret immunitet
  Klassisk akupunktur kan bidra til å styrke immunforsvaret og øke kroppens evne til å bekjempe infeksjoner og sykdommer.
 • Bedre fordøyelse
  Klassisk akupunktur kan bidra til å forbedre fordøyelsessystemet og lindre symptomer som kvalme, oppkast og diaré.
 • Røykeslutt
  Akupunktur for røykeslutt er populært og en av flere metoder for den som vil slutte å røyke. Kan også suppleres med hypnose.

Hva kan du forvente under en klassisk akupunkturbehandling?

Under en klassisk akupunkturbehandling vil en akupunktør først evaluere din helsetilstand og stille spørsmål om dine symptomer og medisinske historie. Deretter vil de sette inn tynne nåler i spesifikke punkter på kroppen din. Disse nålene forårsaker vanligvis ikke smerte, men du kan føle en lett følelse av prikking eller trykk.

Etter behandlingen kan du føle deg avslappet og rolig, og du kan merke en reduksjon i smerte eller andre symptomer. Det er viktig å huske at klassisk akupunktur vanligvis ikke gir umiddelbar lindring av symptomer, og du kan trenge flere behandlinger for å oppleve fullstendig effekt.

Avtal en konsultasjon

Hos vårt behandlingssenter tilbyr vi klassisk akupunktur av høy kvalitet, utført av erfarne og kvalifiserte akupunktører. Vårt team har omfattende kunnskap og erfaring innen kinesisk medisin og klassisk akupunktur, og vi er dedikert til å hjelpe våre pasienter til å oppnå optimal helse og velvære.

Vi forstår at hver pasient er unik, og derfor tilbyr vi skreddersydde behandlingsplaner som tar hensyn til dine individuelle behov og mål. Vi er dedikert til å gi deg den beste mulige opplevelsen, fra start til slutt.

Hvis du vurderer klassisk akupunktur som en behandlingsmetode, vil vi gjerne høre fra deg. Ta gjerne kontakt med oss for å planlegge en konsultasjon og lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg å oppnå optimal helse og velvære gjennom klassisk akupunktur.

Ofte stilte spørsmål

Gjør det vondt?

Akupunktur er ikke spesielt smertefullt. Nålene som brukes under behandling 25-50 ganger tynnere enn for eksempel en synål. Man kjenner som regel et lite stikk når nålen settes inn, men når nålen er innunder huden kjenner man som regel ingenting.

Hvor kommer akupunktur fra?

Med røtter 3000–4000 år tilbake i tiden er akupunktur et av verdens eldste behandlingsprinsipper. Tradisjonell kinesisk akupunktur er påvirket av taoistisk filosofi. Akupunktur ble kjent i Europa gjennom sjøfolk og reisende på 1600- og 1700-tallet.

Hvor holder dere til?

Vår naturmedisinske klinikk ligger i Nordkjosbotn, 7 mil fra Tromsø. Vi er også i Narvik og Alta hver 6. uke. Send oss en melding for nærmere tidspunkt.

Til hovedsiden

Kontakt oss

Telefon: 408 31 030
Epost: westbytunet@hotmail.com

Nordkjosbotn (Nært Tromsø)
Man, tirs, tors: 10.00 - 16.30
Alta - Hver 6. uke
Narvik - Hver 6. uke