Detox fotbad behandling

Detox avgiftnings fotbad behandling
Westbytunet har utrolig effektive Detox avgiftnings fotbad, Detox avgiftnings fotbad er et fotbad som ioniserer milliarder av celler. Cellene blir aktiverte og renser kroppen for tungmetaller, gift og slaggstoffer. Behandlingen er smertefri og tar en halv time.Forurensninger og den moderne livsstilen med hurtigmat og lite fysisk aktivitet fører til at toxiner hoper seg opp i kroppen. Dette medfører surhet og eletrisk ubalanse i cellene noe som igjen medfører helseplager.

Om Detox avgiftnings fotbad
Detox-behandling er en effektiv metode til å re-balansere og rense kroppen for toxiner. Det er en ytre avgiftningsmetode som fjerner toxiner gjennom dine føtter.Kroppen avgiftes mens du sitter komfertabelt med føttene i et fotbad med temperert vann. En el-spiral i fotbadet kontrollert av en styreenhet produser positive og negative ioner som flyter ut i vannet og gir en lav frequens som stimulerer cellene til avgiftning. (som vist på bilde under)

 

Før Detox fotbad behandling Etter Detox fotbad behandling

 

Forurensninger og den moderne livsstilen med hurtigmat og lite fysisk aktivitet fører til at toxiner hoper seg opp i kroppen. Dette medfører surhet og eletrisk ubalanse i cellene noe som igjen medfører helseplager.

Detox avgiftnings fotbad hjelper for blant annet:

  • Utrensing av diverse tungmetaller
  • Har du hatt amalgamfyllinger er det bare å sette i gang (Kvikksølv)
  • Løsemiddelskader:Løsemiddler trekker seg inn i porer i huden (For eksempel whitesprit)
  • Miljøgifter i hus og avfaller i luften
  • Reumatisme/Leddgikt/Fibromyalgi (fjern urinsyre osv
  • Diabetes 2 (merkbart/målbart etter en behandling)
  • Hjelper mot ME. Få bedre energi av Detox avgiftnings behandling
  • Høyt blodtrykk (hjertet slår fortere fordi kroppen jobber med giften og årer er tette
  • Hudproblemer skyldes ofte ubalanse i kroppsvæsken. Kroppen er 70% vann
  • Fjern frie Radikaler som er all slags forskjellige gifter og avfallstoffer som har havnet i kroppens miljø over mange år.
Skadede celler kan holde på avfallsstoffer/gifter og disse hindrer at cellene fornyer seg. De får dø/fornye seg da kroppen slipper på giften under Detox fotbad behandling .

Tungmetaller eller slike frie radikaler bør fjernes fra kroppen før de kan slå i kreft eller annen sykdom. Det er en fordel og fylle på med Omega 3 Fettsyrer i kosten fordi at det smører lymfene og hjelper således for fjerning av tungmetallene som ligger der.

Detox Behandlingen blir satt igang av Westbytunet`s ansatte og Normal tid er 30 minutter 2 – 3 ganger pr. uke. Etter dette bør du fortsette med noen ganger i måneden, og ved behov.

 

For spørsmål om Detox fotbad behandling ta kontakt med en av våre ansatte.